top of page
Roofers at Work

A - Frame: 2 dormitoare, 2 băi

Casa A-Frame Grup VBC: Eficiență Energetică și Eleganță Compactă

 

Introducere:

Casa A-Frame Grup VBC reprezintă perfecțiunea în eficiența energetică și design compact. Cu o amprentă la sol de 9x11 metri, această locuință ingenioasă oferă 115 metri pătrați de spațiu utilizabil, distribuiți pe două nivele. Proiectul integrează cu măiestrie 3 dormitoare, 2 băi, o bucătărie și un living deschis, completat de un balcon la etaj.

 

Eficiență Energetică de Vârf:

Casa A-Frame Grup VBC este sinonimă cu economia de energie. Designul său inovator, împreună cu materialele de ultimă generație, asigură un consum minim de energie și un mediu confortabil pe tot parcursul anului.

Eleganță Compactă:

Fără compromisuri în privința spațiului, casa A-Frame impresionează prin designul său compact. Pereții înclinați și înălțimea generoasă a tavanului creează o atmosferă primitoare și aerisită, cu un simț al spațiului care te surprinde.

Funcționalitate Remarcabilă:

Fiecare colțișor al casei a fost gândit pentru a oferi funcționalitate maximă. Livingul deschis se deschide către un balcon elegant, aducând natura în interior. Bucătăria spațioasă este inima casei, locul unde se creează amintiri de neuitat.

Construcție Eficientă și Rapida:

Datorită metodelor avansate de construcție ale Grupului VBC, casa A-Frame poate fi ridicată rapid, fără a face rabat de la calitatea superioară a materialelor și finisajelor.

Buget Prietenos:

Casa A-Frame Grup VBC se încadrează cu ușurință într-un buget de 50.000 de euro, la cheie. Această ofertă competitivă include toate costurile, de la materiale până la manoperă, garantând un raport excelent între calitate și preț.

 

Casa A-Frame Grup VBC este un tribut adus eficienței și esteticii în designul locuințelor. Aici, confortul se întâlnește cu economia de energie, iar spațiul se împletește cu eleganța. Descoperă un univers de posibilități, unde Grup VBC transformă visul tău în realitate.

Costuri reduse și viteza de execuție

Cele mai mare avantaje ale structurii de tip timberframe, ajungând în medie la doar 70% din costurile structurii clasice beton + cărămidă.

Framing
Read More

Casa de la A la Z

Grup VBC se ocupă de toate etapele elaborării proiectului și execuției casei tale, incluzând aici până și partea de instalații.

Project Meeting
Read More

Termoizolație superioară

Având concomitent izolația aplicată pe exterior și materialul termoizolant inclus în pereții structurii se ajunge la grosimi de 25 cm termoizolație și astfel la protecție sporită.

Insulation Detail
Read More

La rosu, semifinisat sau la cheie

Cere oferta pentru proiectul acesta sau modifică-l după bunul plac și alege punctul până la care dorești să colaborăm.

Insulation Installation in Room
Read More

​Descoperă care sunt costurile de proiectare și execuție pentru o astfel de locuință la roșu sau cheie. 

Ți-ar placea să faci anumite modificări? Programează o întrevedere pentru a stabilii exact cum vă arata propria ta varianta de casa. 

bottom of page