top of page
Building a House

Casa parter: 2 dormitoare, 2 bai

Cu eleganță în simplitate, casa minimalistă de 104 mp redefineste spațiul de locuit. Un design inteligent și rafinat, unde lumina naturală străbate în fiecare colț, contopind interiorul cu exteriorul. Materiale naturale și finisaje atent selectate completează acest spațiu armonios. O casă gândită pentru a te bucura de fiecare aspect al vieții moderne, combinând cu măiestrie estetica cu soluții ingenioase de funcționalitate. Fiecare colțișor al acestei case transmite liniște, invitând la o viață simplă, dar plină de frumusețe.

Toate aceestea se încadrează în sub 50000 Euro, aici incluzând materialele și manopera până la stadiul final. Nu sunt calculate terenul și proiectarea cu dosarul aferent acesteia.

Costuri reduse și viteza de execuție

Cele mai mare avantaje ale structurii de tip timberframe, ajungând în medie la doar 70% din costurile structurii clasice beton + cărămidă.

Framing
Read More

Casa de la A la Z

Grup VBC se ocupă de toate etapele elaborării proiectului și execuției casei tale, incluzând aici până și partea de instalații.

Project Meeting
Read More

Termoizolație superioară

Având concomitent izolația aplicată pe exterior și materialul termoizolant inclus în pereții structurii se ajunge la grosimi de 25 cm termoizolație și astfel la protecție sporită.

Insulation Detail
Read More

La rosu, semifinisat sau la cheie

Cere oferta pentru proiectul acesta sau modifică-l după bunul plac și alege punctul până la care dorești să colaborăm.

Insulation Installation in Room
Read More

​Descoperă care sunt costurile de proiectare și execuție pentru o astfel de locuință la roșu sau cheie. 

Ți-ar placea să faci anumite modificări? Programează o întrevedere pentru a stabilii exact cum vă arata propria ta varianta de casa. 

bottom of page